Ragnarok Landverse : April First Refill

|
, ,

πŸ—“οΈ The April First-Time Top-Up Event is now live! As a token of our gratitude to every player who supports our game, receive numerous free rewards when you top-up either 10 IN or 30 ION during the event. 🎁 10 ION Reward includes: Stamina Elixir x2 [Event] Small Life Potion x10 [Event] Small Mana Potion x10 [Event] Red Booster x2 . * Only available with a 10 ION top-up package 🎁 30 ION Reward includes: [Event] Medium Life Potion x10 Token Of Siegfried x5 Adamantine Blessing x30 [Event] Scuba Mask box 14 Days x1 * Only available with a 30 ION top-up package

Event Details

⏰ This available from 1st April – 30th April 11:59 PM (GMT+8)
πŸ›’Don’t miss out – start topping up now at https://landverse.maxion.gg/TopUp.

πŸ“₯ You claim First Top-Up Rewards at : https://landverse.maxion.gg/events/milestone

🌟Items highlight


πŸ”” Stay updated with our latest news, updates, and events at:
– Facebook:Β Ragnarok Online Landverse
– Discord:Β Ragnarok Landverse
– Twitter:Β ROLandverse
– Facebook Group:Β Ragnarok Landverse: Official Community
– Official News:Β Landverse News